Personvernerklæring for Remote Support

Sist oppdatert 12/01/2022

 

 

Introduksjon
www.remotesupport.no samler inn og bruker personopplysninger etter behov for at vi skal kunne gi deg førsteklasses nettsider, produkter, tjenester og støtte (samlet kalt våre "Tjenester"). Dine personopplysninger inkluderer informasjon som:

 • Navn

 • Telefonnummer

 • Epostadresse

 • Andre data som direkte eller indirekte kan identifisere deg


Hvilke data samles inn
De fleste av dine personopplysninger samles inn fra deg når:

 • Du registrerer deg for våre tjenester;

 • Du ber om hjelp fra vårt kundestøtteteam;

 • Du fullfører undersøkelser, abonnerer på nyhetsbrev eller ber om annen informasjon fra oss;

 • Du deltar i konkurranser, søker jobb eller deltar i aktiviteter der vi kan kreve informasjon om deg.


For å kunne levere de beste tjenestene til deg, kan vi samle inn følgende informasjon:
Kontorelatert informasjon samles inn når du registrerer deg for våre tjenester. Denne informasjonen kan inkludere navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, kredittkortinformasjon osv.

Data om tjenestebruk samles inn automatisk når du samhandler med tjenestene våre. Denne informasjonen kan inkludere data om din interaksjon med funksjonene, innholdet og koblingene i tjenestene våre, interaksjonstidspunkt, nettlesertype og konfigurasjon, operativsystem som brukes, IP-adresse, språkpreferanser og andre informasjonskapseldata. Selv om ingen av disse dataene vil tillate oss å identifisere hvem du er direkte, kan noen av disse dataene brukes til å anslå posisjonen din. For ytterligere informasjon om hvordan du administrerer teknologiene vi bruker, vennligst besøk våre informasjonskapsler.

Tilleggsdata kan mottas om deg fra tredjepartskilder, for eksempel offentlige databaser. Vi kan kombinere disse dataene med informasjonen vi allerede har om deg for å opprettholde nøyaktigheten av registrene våre, og tilby produkter og tjenester som du kan være interessert i.
Hvordan bruker vi data

Vi tror på å minimere dataene vi samler inn.

Vi vil kun bruke dataene dine når vi har fått tillatelse til å gjøre det, når det er nødvendig for å levere tjenestene du har kjøpt, eller for lovlig overholdelse eller andre lovlige formål. Disse bruksområdene inkluderer:

Levere, oppdatere og forbedre tjenestene vi tilbyr deg. Vi samler inn ulike data knyttet til ditt kjøp, bruk og interaksjoner med tjenestene våre. Vi bruker disse dataene til å:

 • Forbedre og optimere ytelsen til tjenestene våre

 • Identifiser og undersøk sikkerhetsrisikoer, feil, problemer og nødvendige forbedringer av tjenestene våre

 • Oppdag og forhindre svindel og misbruk av tjenestene våre

 • Samle inn statistikk om bruken av våre tjenester

 • Analyser hvordan du bruker tjenestene våre og hvilke av tjenestene våre som er mest relevante for deg


De fleste dataene vi samler inn er statistiske data om hvordan folk bruker tjenestene våre og er ikke knyttet til noen personopplysninger.

Deling med pålitelige tredjeparter.

Vi kan dele dine personopplysninger med tilknyttede selskaper i bedriftsfamilien vår og med pålitelige tredjeparts tjenesteleverandører for at de skal utføre visse oppgaver på våre vegne. Dette kan inkludere:

 • Behandling av kredittkortbetalinger

 • Levere innhold og kommunikasjon til deg (som e-post)

 • Analyse av tjenestebruk og kundedemografi

 • Servering av reklame

 • Gjennomføre undersøkelser eller konkurranser

 • Håndtering av kunderelasjoner

 

Vi deler kun det som trengs for at tredjeparten skal utføre oppgavene på våre vegne. Disse tredjepartene har forbud mot å bruke, dele eller beholde dine personopplysninger til andre formål, og er bundet til strenge vilkår og betingelser for databehandling.

Kommuniserer med deg.

Vi kan kontakte deg direkte eller gjennom en tredjeparts tjenesteleverandør angående tjenestene du har kjøpt eller abonnert på. Vi kan også kontakte deg med tilbud om tilleggstjenester hvis du gir oss samtykke, eller når det er tillatt basert på legitime interesser.

Metodene for kontakt kan omfatte:

 •  E-post

 • Telefonsamtaler

 • Tekstmeldinger

Du kan oppdatere innstillingene for abonnement på nyhetsbrevet ved å kontakte oss som beskrevet i "Kontakt oss"-delen nedenfor.


Nettstedsanalyse.

Vi bruker ulike tredjeparts nettanalyseverktøy som Google Analytics for å samle inn informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet vårt. Disse dataene kan inkludere informasjon om hvilke sider du besøker, hvor mye tid du bruker på hver side, hvilket operativsystem og nettleser du bruker, og geografisk plasseringsinformasjon. Disse verktøyene vil plassere informasjonskapsler i nettleseren din for dette formålet, som kun kan brukes av tjenesteleverandøren. Dataene som samles inn kan overføres til og lagres av disse tjenesteleverandørene i et annet land enn der du bor. Denne informasjonen inkluderer ikke personopplysninger som navn, adresse, e-postadresser osv., og vil bli lagret og brukt i samsvar med deres egne retningslinjer for personvern. Du kan kontrollere teknologiene vi bruker gjennom våre informasjonskapsler.

Målrettede annonser
Våre tredjepartspartnere kan bruke teknologier som informasjonskapsler for å samle informasjon om aktivitetene dine på våre nettsider og andre nettsteder for å gi deg annonsering basert på dine interesser, og for å måle effektiviteten til annonsene.

Overholdelse av juridiske, forskriftsmessige og rettshåndhevende forespørsler. Vi samarbeider med rettshåndhevelse og offentlige tjenestemenn og private parter for å overholde loven. Vi vil, etter eget skjønn, avsløre all informasjon om deg til slike parter som er nødvendig for å svare på krav og juridiske prosesser, for å beskytte vår eiendom og rettigheter eller eiendommen og rettighetene til en tredjepart, for å beskytte sikkerheten til offentligheten eller et individ, eller for å forhindre eller stoppe ulovlig eller uetisk aktivitet.

 

Hvis vi har lovlig tillatelse til å gjøre det, vil vi ta rimelige skritt for å varsle deg i tilfelle vi er pålagt å gi informasjonen din til tredjeparter som en del av en juridisk prosess.

Vi deler informasjonen din etter behov for å overholde ICANN- eller ccTLD-regler og retningslinjer når du registrerer et domenenavn hos oss.
Hvordan vi sikrer og beholder data

Vi følger generelt aksepterte standarder for å samle inn, lagre og beskytte personopplysninger, inkludert bruk av kryptering. Vi beholder personopplysninger så lenge det er nødvendig for å levere tjenestene du har bedt om, og deretter for juridiske og forretningsmessige formål. Disse kan omfatte oppbevaringsperioder:

 

 • Pålagt av juridiske, kontraktsmessige eller lignende forpliktelser;

 • For å løse, bevare, håndheve eller forsvare våre juridiske og kontraktsmessige rettigheter;

 • Nødvendig for å opprettholde tilstrekkelige og nøyaktige forretnings- og økonomiske poster.


Endringer i vår personvernerklæring
Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst. Vennligst les dette dokumentet fra tid til annen slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn og hvordan vi bruker den.

Databeskyttelsesmyndighet
Hvis du er bosatt i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) og mener vi opprettholder dine personopplysninger underlagt den generelle databeskyttelsesforordningen, kan du rette spørsmål eller klager til det lokale datatilsynet.
Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår personvernerklæring, kan du kontakte oss via:
E-post: support@pointmedia.no
Adresse: Grev Wedels Plass 9, 0151 Oslo, Norge

Telefon: 0047 215 66 868

Vi vil svare på alle forespørsler innen 30 dager.